Publikohet libri i saj i sapo botuar “Kujtimet e Pamela Anderson”

Kujtimet e Pamela Anderson do të dalin në shitje ditën e fundit të janarit dhe ajo thotë se libri është shumë më tepër se një kasetë seksi. Memoari Dashuria, Pamela del në të njëjtën ditë me dokumentarin e Netflix Pamela, A Love Story.

Në libër, tha Pamela Anderson, gjithçka është përfshirë – “nga fillimi në fund, nga kujtimi i parë deri tek i fundit”.

Ndër të tjera, Pamela Anderson në libër dhe dokumentar flet për edukimin e saj të vështirë në Ladysmith të varfër me një baba dhe nënë abuzive, abuzimin dhe përdhunimin e fëmijërisë. Anderson u dhunua fizikisht nga bashkëshorti i saj i parë, Lee, i cili po vuante dënimin për keqtrajtim bashkëshortor pasi e goditi atë ndërsa ajo mbante djalin e tyre. Ata u divorcuan në vitin 1998, por rritën djalin e tyre së bashku.

 

Libri im “Love, Pamela” është tashmë i disponueshëm për para-porositje: ❤️  Ndjehet si një lloj mrekullie – të rikthej hapat e dhimbshëm të rinisë sime, i ripikturova skenat me detaje nëse ato ishin fëmijëria ime apo në rezidencën e Playboy, jeta e rrëmujshme e vetëm një vajze, një festë – e papërsosmërive

Jeta ime – si nënë, si aktiviste dhe si aktore. Unë jam shumë krenare për këtë libër, shkruan Pamela A.

XO Pamela 💕

 

LEXO EDHE:

Back to top button