Qeveria miratoi informacionin për arritje të marrëveshjes për furnizim me vaksinë kundër COVID-19

Qeveria në mbledhjen e djeshme ka miratuar informacionin për nënshkrimin e marrëveshjes për marrje të përgjegjësive mes Qeverisë dhe Lidhjes Ndërkombëtare për Vakcina (GAVI)(Gavi ALLiance), për furnizim me vaksinë kundër Covid-19 përmes mekanizmir COVAX.

- Advertisements -

“Qeveria ka udhëzuar Ministrinë e Shëndetësisë të nënshkruajë marrëveshjen pa kryer asnjë nga procedurat e parapara në nenin 47 të Ligjit për Prokurim Publik, duke pasur parasysh që kjo Marrëveshje është një marrëveshje ndërkombëtare që merr të drejtat dhe detyrimet për vendi tonë në përputhje me mendimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme, thuhet në deklaratën e shërbimit për shtyp të qeverisë.

LEXO EDHE:

Back to top button