Qindra gjoba në Shkup për shkelje të rregullave të trafikut

Qindra gjoba në Shkup për shkelje të rregullave të trafikut

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 171 gjoba, nga të cilat 14 për tejkalim të shpejtësisë, 15 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shoferi, 28 sanksione iu janë shqiptuar këmbësorëve, katër gjoba për kundërvajtje të kryera me motoçikletë, tetë gjoba janë shqiptuar për kalim në semafor të mbyllur, tetë sanksione për përdorim të telefonit, gjashtë sanksione për vozitës fillestar dhe pesë sanksione për mosvënien e rripit të sigurisë./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button