Qindra të pastrehë në radhë për ushqim në mes të dëborës

Në mes të një pandemie dhe temperatura që arrijnë në deri -14 gradë celsius, qindra të pastrehë britanikë presin radhën për të marrë ushqim. Fotografitë e shpërndara në internet dhe të bëra në Glasgow tregojnë radhët e gjata të njerëzve në mes të stuhisë së dëborës. Autoritetet paralajmërojnë që gjërat do të përkeqësohen edhe më shumë pasi numri i personave që regjistrohen për ushqim falas nga komuniteti, po rritet brenda ditës. Konkretisht, numri i njerëzve që marrin ushqim falas është dyfishuar që nga fillimi i pandemisë.

LEXO EDHE:

Back to top button