QMK: Shpëtohet turisti holandez në Ohër

QMK: Shpëtohet turisti holandez në Ohër

Qendra për Menaxhimin e Krizës (QMK) rajonale e Ohrit njofton se Shërbimi i Shpëtimit Malor nga ora 13:40 deri në orën 15:00 ka pasur një operacion shpëtimi në territorin e Komunës së Ohrit.

Një turist holandez i lëndua, i cili kishte thyer këmbën është nxjerrë nga nga rrethina e fshatit Elshani dhe më pas i është dorëzuar ekipit të Emergjencës mjekësore nga Ohri.

Personi është transportuar në spitalin “St. Erazmo” në Ohër për trajtim të mëtutjeshëm.

LEXO EDHE:

Back to top button