Qyteti i Shkupit: “Slloboda Prevoz” ka për obligim të respektojë detyrimet

Qyteti i Shkupit: “Slloboda Prevoz” ka për obligim të respektojë detyrimet

Nga Qyteti i Shkupit thonë se autobusët e linjës 9,12, 22, 23 dhe 45 po qarkullojnë me rregull dhe pa vonesa. Sipas njoftimit të Qytetit të Shkupit, transportuesi privat ”Slloboda Prevoz” ka për detyrë t’i respektojë detyrimet që dalin nga marrëveshja.

“Apelojmë qytetarët që të mos besojnë lajmet e rreme dhe manipulimet që grupe të ndryshme politike bëjnë në opinion. Autobusët e JSP Shkup në linjat 9, 12, 22, 23 dhe 45 qarkullojnë rregullisht dhe pa vonesa. Transportuesi privat “Slloboda Prevoz” është i detyruar të respektojë detyrimet e dakorduara me interes publik”, thuhet në njoftimin e Qytetit të Shkupit.

LEXO EDHE:

Back to top button