Refuzohet amandamenti i opozitës për rritjen e pagave

Refuzohet amandamenti i opozitës për rritjen e pagave

Gazetar: Mefail Ismaili
Qeveria dhe deputetët e shumicës parlamentare e refuzuan amendamentin e opozitës që të gjithë të punësuarve në sektorin publik tu rriten pagat për 2806 denarë.
Deputeti i VMRO-DPMNE-së Bojan Stojanovski, deklsroi se këtë amendament e dorëzuan me kërkesë të Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë, të cilët për momentin protestojnë për rritjen e pagave në sektrein publik.
Sot është dita e fundit e debatit në Kuvend në Komisionin për Financa dhe Buxhet kur debatohet për Rishikimin e Buxhetit./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button