Regjisori tregon pse në xhirimet e filmit “Titanik” morën pjesë vetëm njerëz të shkurtër

James Cameron është një regjisor që nuk i lë asgjë rastësisë dhe nuk lejon asnjë lloj kufizimi të ndikojë në cilësinë e filmit të tij.

Epo, kështu ai i zbatoi ato rregulla në xhirimet e filmit “Titanik”, dhe në atë moment filmi ishte një nga më të shtrenjtët e tij.

 

 

 

Megjithatë, për të ulur kostot, producentët vendosën të përdorin një truk gjatë xhirimeve të filmit. Njerëzit e shkurtër luajtën një rol kyç në të gjitha këto.

“Ne qëlluam me shtesa të ulëta për t’i bërë grupet të duken shumë më të gjata. Kushdo që ishte më i gjatë se 177 centimetra nuk e merrte punën e një shtesë. Me këtë kemi kursyer miliona dollarë shtesë”, ka thënë regjisori James Cameron për mediat botërore.

 

 

 

Për t’ju kujtuar, “Titanic” me Kate Winslet dhe Leonardo DiCaprio në rolet kryesore është edhe sot, pas shumë dekadash, një film i preferuar i shumë brezave.

LEXO EDHE:

Back to top button