“Regjistrimi”, Mickoski: Nuk heqim dorë nga grumbullimi i firmave

“Nuk heqim dorë nga grumbullimi i firmave për Ligjin për regjistrimin e popullsisë”, këtë e deklaroi sot kreu i opozitës, Hristijan Mickoski pas takimit që realizoi me zejtarët në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

“Kemi shqyrtuar iniciativën për grumbullimin e firmave, ajo fillon me grumbullimin e 100 nënshkrimeve në njësitë rajonale të KSHZ-së, pasi të grumbullohen 100 nënshkrime, më pas dorëzohen deri tek kryetari i Kuvendit, i cili më pas deri te komisioni amë, Komisioni Juridiko Ligjvënës e dërgon atë iniciativë dhe pasi të konstatohet kompletimi i 100 firmave të para, atëherë njoftohet kreu i Kuvendit i cili më tej njofton propozuesin, por edhe kryetarin e Qeverisë, i cili më tej në afat prej 2o ditë iniciativën e dorëzon në njësitë rajonale të KSHZ-së”, tha Mickovski.

LEXO EDHE:

Back to top button