Regjistrohen 321 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse


Gjatë 24 orëve të fundit Ministria Për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar 321 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse si preventiv kundër koronavirusit.

Ministria e Brendshme apelon tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button