Regjistrohen 379 shkelje për mosmbajtje të maskave


Janë regjistruar 379 kundërvajtje gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë të Veriut lidhur me masën për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse për fytyrë.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button