Reshjet e borës, ndalohet lëvizja e automjeteve të rënda në rrugën Tetovë-Kodra e Diellit

Për shkak të reshjeve të mëdha të borës, është vendosur ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda në rrugën Tetovë – Kodër e Diellit, njofton N.P. “Rrugët e Maqedonisë”.
Nga “Rrugët e Maqedonisë” rekomandojnë përdorimin e detyrueshëm të pajisjeve dimërore për makinat dhe autobusë në këtë rrugë.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button