Rexhepi tregon se çfarë ka prishur përfundimisht marrëveshja e nënshkruar në Sofje

Rexhepi tregon se çfarë ka prishur përfundimisht marrëveshja e nënshkruar në Sofje

Drejtori i Resurseve Energjetike Kombëtare, Bajram Rexhepi i ftuar sonte në Magazina Ekonomike, në Alsat, ka treguar se çfarë të mirë sjellë marrëveshja e nënshkruar ditën e hënë në Sofje.

Ai ka thënë se tashmë përfundimisht kjo marrëveshje prish monopolin që deri tash e ka shfrytëzuar kompania GazProm.

“Marrëveshjen që ditën e hënë e nënshkruam në Sofje, përfundimisht pamundëson dhe prishë monopolin që deri tash e ka shfrytëzuar kompania e furnizimit me gaz rus Gaz Prom, dhe do të mundëosj që edhe furnizuesit tjetër do të kenë çasje edhe në tregun e furnizimit por edhe në tregun e transmisionit të gazit natyror ndërmjet dy vendeve tona”, tha Rexhepi./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button