Risi në Onkologji

Vitaceptina është një produkt revolucionar që nuk ka asnjë analog në treg deri më tani. Për shkak të aktivitetit të tij maksimal dhe toksicitetit zero, antioksidanti i fuqishëm përdoret me zell në luftën kundër kancerit. Në një numër spitalesh bullgare dhe të huaja, specialistët përdorin Vitaceptin si një terapi shtesë për forma të ndryshme të kancerit.

Një seri studimesh klinike kanë treguar se për shkak të vetive të tij të forta antitumorale, produkti ka veti të lehtësojë pacientët me kancer, deri në atë masë sa të mos ketë efekte anësore gjatë kimioterapisë dhe terapisë rrezatuese.

Me Vitaceptin gjatë kimioterapisë, pacientët:
• S’humbin oreks dhe nuk kanë simptoma të nauzes dhe të vjella;
• Ata ndihen energjik dhe nuk ndihen të lodhur dhe të pafuqishëm;
• Kanë një lëvizje normale të zorrëve dhe pastrim të traktit gastrointestinal;
• Kanë të rregulluar nivelet e sheqerit në gjak;
• Zvogëlon rrezikun e anemisë;

Vitaceptin tregon rezultate të larta në trajtimin e llojeve të ndryshme të kancerit, madje edhe në faza të përparuara. Ka një përbërje krejt natyrale që mbështet trajtimin konvencional pa e penguar atë.
Aspektet e funksionit antitumor të Vitaceptin përfshijnë:

• Aktivizues në maturimin e qelizave dendritike;
• Ndalimi i ciklit qelizor;
• Induksioni i apoptozës dhe aktivitetit antiproliferativ;
• Efekt anti-inflamator;
• Anti-angiogjeneza;
• Frenimi i metastazave

Vitaceptin rrit dhe stimulon aktivitetin e sistemit imunitar duke rritur prodhimin e qelizave NK.
Gjatë studimeve të thelluara, një numër shkencëtarësh kanë zbuluar se ekstrakte të bimëve medicinale në përbërjen e produktit, përkatësisht Iresine celosia dhe Petiveria allicea janë aktivizuesit kryesorë në procesin e maturimit të qelizave dendritike.

Qelizat dendrite janë emëruar sipas formës së tyre dhe nuk përfaqësojnë neurone me dendrite, siç u mendua fillimisht kur u zbuluan në fund të shekullit të 19-të. Ato janë leukocite dhe luajnë një rol të madh në përgjigjen imune të trupit. Ata rriten më shpesh në laboratorë për shkak të vetive të tyre të forta antigjen-vrasëse, gjë që i bën ata një mjet premtues në luftën kundër kancerit. Komponentët biologjikisht aktivë Iresine celosia dhe Petiveria alliacea në produktin Vitaceptin stimulojnë me sukses maturimin e qelizave dendritike. Vitaceptin përmban përbërës biologjikë.

Dy faktorë janë të rëndësishëm për eliminimin e tumoreve:

1 – shkatërrimi i qelizave tumorale pa efekte anësore në qelizat normale. Kimioterapia dhe terapia rrezatuese kanë një efekt të pamohueshëm në qelizat kancerogjene dhe ndikojnë në sëmundje. Por ato sjellin me vete negative për trupin që janë jetike për t’u tejkaluar.

2 – gjenerimi i një përgjigje imune gjatë dhe pas trajtimit, i aftë për të hequr tumorin e mbetur në qeliza. Përdorimi i Vitaceptin gjatë trajtimit konvencional lejon kontrollin pasues të përhapjes së tumorit të mbetur. Bimët shkaktojnë vdekjen duke frenuar metastazat tumorale dhe më pas lejojnë gjenerimin e një përgjigje imune.
Hulumtimi i kryer nga Medicalpharm.eu ka konfirmuar që një qelizë dendritike e papjekur mund të përpunojë antigjene tumorale, e cila është më pak e efektshme se një qelizë e aktivizuar. Përmes përbërësve biologjikisht aktivë në Vitaceptin vendosim induksionin e aktivizimit të qelizave dendritike. Kjo lejon prezantimin antigjenik të qelizave T dhe gjenerimin e një përgjigje imune efektive. Përfitimet e kësaj metode janë që pasi qeliza tumorale të shkatërrohet nga trajtimi konvencional, qelizat dendritike aktivizohen plotësisht dhe arrijnë të shmangin induktimin e tolerancës dhe aktivizimin e një përgjigje imune efektive. Kjo terapi e dyfishtë lejon shkatërrimin e tumorit dhe aktivizimin pasues të një përgjigje imune specifike të tumorit përmes një mekanizmi ndër-sensibilizimi.

Produkti stimulon funksionin kryesor të mëlçisë për të detoksifikuar trupin, duke pastruar atë nga toksinat e akumuluara për shkak të kimioterapisë dhe terapisë rrezatuese. Vitaceptin ka aktivitet në një numër të synimeve molekulare të pranishme në qelizat tumorale. Për shkak të shumëllojshmërisë së përbërjeve në bimë, aktiviteti antitumor i produktit rritet. Ky fakt kontribuon në ndërveprimin më të mirë midis barnave konvencionale dhe Vitaceptin dhe kursin e mirë të trajtimit. Ky proces përmirëson ndjeshëm gjendjen e përgjithshme të pacientëve. Zbatimi i tij vijues gjatë trajtimit konvencional jep një rezultat midis 72 orëve dhe 192 orëve nga fillimi i marrjes së tij.

Kur dhe si merret Vitaceptin?

Gjatë trajtimit: Vitaceptin duhet të merret para, gjatë dhe pas kimioterapisë 1 tabletë 3 herë në ditë, mundësisht para ngrënies

E rëndësishme: Vitaceptin nuk duhet të ndërpritet gjatë kimioterapisë.
Në rast se një qelizë e re tumore shfaqet në trup, Vitaceptin me aktivitetin e saj antitumor do të kontribuojë në shkatërrimin e saj para se të fillojë të ndahet, grumbullohet dhe të formojë një masë tumorale.
Vitaceptin është një nënprodukt për të mbështetur trupin gjatë trajtimit konvencional, si dhe gjatë rikuperimit dhe përshtatjes. Rezultate të qarta në gjendjen e përgjithshme dhe testet e gjakut të pacientëve vërehen ndërmjet ditës së 10-të dhe 18-të nga fillimi i marrjes së saj.

Një diagnozë e kancerit nuk do të thotë më domosdoshmërish një status të dobët imunitar. Vitaceptina lejon që pacienti me kancer të bëjë një jetë normale.

TAB.VITACEPTIN PER MOMENTIN GJENDET NE REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT,
NE TE GJITHA BARNATORET EUROFARM

LEXO EDHE:

Back to top button