Rruga Strugë-Dibër, hiqet ndalesa për automjetet e rënda

Ndalesa për qarkullim të automjeteve të rënda në rrugën Strugë-Dibër është hequr. Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë njoftojnë se ka ndalesë për qarkullim të të gjitha automjeteve në rrugën Р2248, mes fshatrave Rankovce dhe German.

LEXO EDHE:

Back to top button