Shkarkohet gjykatësja Lidija Nedellkova

Me 10 vota “për” dhe asnjë kundër, Këshilli Gjyqësorë shkarkon gjykatësen e Gjykatës Supreme, Lidija Nedellkova.  Ankesa kundër saj u paraqit nga ish-gjyqtari nga Gjykata Supreme, Jovo Vangelovski, për shkak të neglizhencës joprofesionale.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button