Rusia e fut lëvizjen LGBT në listën e terroristëve

Rusia e fut lëvizjen LGBT në listën e terroristëve

Rusia ka shtuar Lëvizjen Ndërkombëtare LGBT dhe njësitë e saj strukturore në listën e terroristëve dhe ekstremistëve.

Këtë e tregon baza e të dhënave Rosfinmonitoring, një agjenci që ka autoritetin të ngrijë llogaritë bankare të personave në listën terroriste.

Lëvizja ndërkombëtare LGBT në Rusi tashmë është ndaluar, raporton RIA Novosti.

LEXO EDHE:

Back to top button