Sa dëgjoni mirë? Shikoni këtë test të thjeshtë dhe kontrolloni dëgjimin tuaj!

Sa dëgjoni mirë? Shikoni këtë test të thjeshtë dhe kontrolloni dëgjimin tuaj!

Humbja e dëgjimit është e vështirë të dallohet sepse përkeqësohet me kalimin e moshës. Kjo është për shkak se qelizat e vogla të dëgjimit si qime në veshin tuaj të brendshëm dëmtohen gjithnjë e më shumë me kalimin e viteve. Por një test i krijuar nga shkencëtarët mund t’ju tregojë moshën e vërtetë të dëgjimit tuaj.

LEXO EDHE:

Back to top button