Ja çfarë thonë nga Facebook pas shembjes së platformës së tyre!

Ja çfarë thonë nga Facebook pas shembjes së platformës së tyre!

Rrjetet sociale Facebook dhe Instagram, si dhe aplikacionet Messenger dhe Trades po funksionojnë sërish pasi nuk funksionuan për një orë pasditen e sotme.

Arsyeja është ndoshta një ndërprerje e madhe e serverit në kompaninë amë amerikane Meta, raportojnë mediat botërore. Uebsajti i monitorimit të shërbimit në internet Down Detector tregoi ndërprerje të mëdha në Instagram, Facebook dhe Messenger.

Pas normalizimit të situatës, ata janë bërë të ditur në Facebook.

-Ne jemi kthyer. Na vjen shumë keq për të gjithë ata që nuk kanë mundur të hyjnë në Facebook sot, thuhet në statusin e profilit zyrtar në Facebook.

Në të gjithë botën ka pasur probleme me rrjetet sociale.

LEXO EDHE:

Back to top button