Sa të pastër janë hotelet gjatë pandemisë?


Diçka që na ka mësuar pandemia e koronavirusit është se pastërtia dhe higjiena është tepër thelbësore për të shmangur infektimin. Për shëndetin tonë, për sigurinë e të gjithëve.

Vende si hotelet duhet të marrin seriozisht situatën e Covid-19 dhe pastërtinë, duke marrë parasysh që biznesi i tyre dhe jeta e njerëzve varen nga kjo.

Një emision televiziv në SHBA bëri një investigim në hotel për të parë nëse ndërrohen çarçafët apo jo. Ata stampuan logot e tyre që mundtë shiheshin vetëm në dritën ultra violet. Por sipas investigimit pastërtia në disa hotele mungonte dhe kur u kthyen çarçafët nuk ishin zëvendësuar apo larë.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

LEXO EDHE:

Back to top button