Sanksionohen 219 shoferë, 55 për vozitje të shpejtë në Shkup

Sanksionohen 219 shoferë, 55 për vozitje të shpejtë në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme ka vijuar dje më 01 qershor 2022 me kontrolle të intensifikuara të veprimit në zonën e qarkullimit rrugor.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 219 masa, nga të cilat 55 sanksione për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 16 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 30 sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave.

Janë vendosur 10 masa për përdorim të celularit, gjashtë sanksione për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara, 3 masa për kalim sinjalizim të mbyllur (semafori i kuq), katër masa për rirregullim të paligjshëm të automjeteve, katër masa për mosvendosje të rripit të sigurimit.

Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë.

“Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

LEXO EDHE:

Back to top button