SASHK: Qeveria të gjej zgjidhje për zbutjen e krizës energjetike në shkolla

SASHK: Qeveria të gjej zgjidhje për zbutjen e krizës energjetike në shkolla

Sindikata për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) ka kërkuar nga Qeveria dhe Bashkësia e Njësive të Vetëqeverisjes Lokale (BNJVL) që së bashku të gjejnë zgjidhje të pranueshme për tejkalimin ose zbutjen e krizës energjetike në shkolla.

“Mësimdhënia nga distanca nuk është opsion i pranueshëm për më të prekurit: nxënësit, prindërit dhe mësimdhënësit”, thekson SASHK.

Ndërkohë zëdhënësi i Qeverisë, Dushko Arsovski, dje theksoi se mësimi me prezencë fizike është në interes të nxënësve dhe shtoi se nuk ka ndryshim në mënyrën e realizimit të tij.

LEXO EDHE:

Back to top button