Sashko Georgiev zgjidhet kryetar i Këshillit Gjyqësor

Sashko Georgiev zgjidhet kryetar i Këshillit Gjyqësor

Me 8 vota për, 4 kundër dhe me propozim të anëtarit të Këshillit Gjyqësor, Sashko Georgiev u zgjodh kryetar i ri i Këshillit Gjyqësor.
Në këtë seancë mungon tashmë ish-kryetarja e shkarkuar në mënyrë të kundërligjshme, Vesna Dameva.
Geoegiev tha se synon të kthejë besimin fillimisht mes anëtarëve të këtij institucioni, pastaj të qytetarëve. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button