Seancë e Gjykatës kushtetuese

Seancë e Gjykatës kushtetuese

Gjykata kushtetuese do ta mbajë seancën e 40-të, ku në rend të ditës janë gjashtë iniciativa për vlerësimin e kushtetueshmërisë dhe ligjshmërisë dhe një kërkesë për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave.

LEXO EDHE:

Back to top button