Seancë e Komisionit kuvendor Juridiko-Ligjvënës

Seancë e Komisionit kuvendor Juridiko-Ligjvënës

Komisioni kuvendor Juridiko-Ligjvënës sot do ta mbajë seancën e 173-të.
Në rend dite të kësaj seance janë – Propozim-ligji për plotësimin e Ligjit për mbrojtjen dhe mirëqenien e kafshëve, Propozim-ligji për ndryshimin e Ligjit për bujqësi dhe zhvillim rural, me procedurë të shkurtuar dhe Kërkesa për dhënien e interpretimit autentik të nenit 66 paragrafi 3 i Ligjit për buxhete (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, nr. 203/22), parashtruar nga deputeti Bedri Fazli. /MIA

LEXO EDHE:

Back to top button