Shenja e horoskopit me inteligjencën më të lartë emocionale

Shenja e horoskopit me inteligjencën më të lartë emocionale

Tre shenjat e ujit të horoskopit– Gaforrja, Akrepi dhe Peshqit – janë zakonisht krijesa shumë të ndjeshme, por njëra dallohet për inteligjencën më të madhe emocionale.

Në astrologji, elementi i ujit lidhet me të gjitha gjërat e një natyre emocionale.

Prandaj, njerëzit e lindur nën këto shenja kanë më shumë gjasa të kenë një nivel më të lartë të inteligjencës emocionale se disa të tjerë.

Gaforret janë tepër të dhembshur sepse ata drejtohen nga Hëna sentimentale.

Akrepat komplekse i ndjejnë emocionet e tyre thellë dhe intensivisht dhe mund të lexojnë njerëzit e tjerë me vizionin e tyre kozmik me rreze X.

Megjithatë, shenja e ndryshueshme e ujit Peshqit duket se është e pajisur me nivelet më të larta të inteligjencës emocionale. Peshqit lidhen me botën përmes emocioneve të tyre dhe falë statusit të shenjës së tyre të ndryshueshme, ata janë gjithashtu shumë të adaptueshëm dhe elastik kur bëhet fjalë për t’u marrë me ndjenjat e njerëzve të tjerë.

Si shenja e dymbëdhjetë dhe e fundit e horoskopit, ata gjithashtu zotërojnë një lloj mençurie transcendentale që u lejon atyre të lidhen lehtësisht me botën e tyre të brendshme (dhe botën e njerëzve të tjerë).

Peshqit janë tepër të ndjeshëm edhe ndaj ndryshimeve delikate në energji, kështu që ata mund të kuptojnë se si ndihen njerëzit e tjerë – gjë që kontribuon në ndjenjën e tyre të fortë të ndjeshmërisë.

Për shkak se janë jashtëzakonisht të vetëdijshëm për emocionet e tyre, është e lehtë për ta të tregojnë vëmendje, dhembshuri dhe kujdes ndaj dikujt që ka nevojë në atë moment, shkruan Bustle.

Peshqit janë gjithashtu një nga dy shenjat e zodiakut të sunduar tradicionalisht nga planeti i mençur dhe i uritur për njohuri Jupiter.

Ky ndikim planetar filozofik dhe i mençur, me vetëdijen e tyre të holluar emocionale, i bekon Peshqit me një aftësi unike për të identifikuar dhe përpunuar emocionet në një mënyrë me mendje të lartë dhe të hapur.

Peshqit e pranojnë plotësisht se nuk mund të kontrollojnë ndjenjat e të tjerëve – ata thjesht bëjnë çmos për t’i kuptuar dhe për t’iu përgjigjur atyre në mënyrë të pjekur dhe hapur.

Peshqit në përgjithësi janë shumë të qetë kur flasin për ndjenjat e tyre, gjë që i bën njerëzit e tjerë të ndihen më të sigurt për të ndarë ndjenjat e tyre – duke çuar në komunikim më të fortë dhe mirëkuptim më të madh.

LEXO EDHE:

Back to top button