Shilegov: Premtimi për udhëkryqin afër Mavrovasjas i shkatërruar nga Sheshi Skendereu

Plani për udhëkryqin afër Mavrovasjas është ndryshuar nga ndërtimi i paplanifikuar i Sheshit Skenderbeu, thotë Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov në paraqitjen e sotme në emisionin “360 Gradë” në Alsat.

I pyetur për të komentuar mbi premtimin parazgjedhor për të ndërtuar udhëkryq pranë qendrës tregtare Mavrovasja, Shilegov tha:

“Nivelizimi i udhëkryqit afër Mavrovasjas u shkatërrua nga ndërtimi i paplanifikuar i Sheshit Skenderbeu. Për shkak se ka lagështirë në ngjitjet që duhet të ketë rrugë dhe thjesht nuk mundet në atë mënyrë, siç mund të bëhet”, tha Shilegov.

LEXO EDHE:

Back to top button