Shkup, 220 gjoba për shkelje të rregullave të trafikut

Shkup, 220 gjoba për shkelje të rregullave të trafikut

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë gjobitur gjithsejtë 220 vozitës, prej të cilëve 92 për tejkalim të shpejtësisë, 21 për ngasje të makinës pa patentë shoferi. Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se 9 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve, 8 për përdorim të telefonit, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 7 të tjera për tejkalim të parregullt. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button