Shkup, spërkatja kundër mushkonjave shtyhet për nesër


Dezinsektimi i jashtëzakonshëm me aeroplan kundër mushkonjave në rajonin e Shkupit, që është dashur të fillojë sot, për shkak të kushteve jo të volitshme të motit, është shtyrë për nesër dhe pasnesër në orët e hershme të mëngjesit.

Qyteti i Shkupit informon se dezinfektimi i jashtëzakonshëm është për shkak të lagështisë së theksuar në vegjetacionin i cili kontribuon për shumimin e mushkonjave.

Autoritetet e qytetit apelojnë që bletarët në kohë t’i ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.

LEXO EDHE:

Back to top button