Simbolet që i vizatoni dhe çfarë tregojnë ato

Simbolet që i vizatoni dhe çfarë tregojnë ato

Zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar dhe vizatoni atë që së pari ju vjen në mendje.

Më pas gjeni vizatimet e vjetra dhe krahasojini, sepse kjo analizë kërkon më shumë vizatime.

Ngjyrat

Kur vizatimet mbizotërohen nga tonet e verdha, kjo do të thotë që personi ka një natyrë të gëzuar. Ai jo vetëm që është jashtëzakonisht i ngrohtë dhe miqësor, por është edhe inteligjent.

Nuanca rozë është një simbol i nevojës për dashuri, vëmendje dhe respekt.

Ngjyra e kuqe është zgjedhja e parë e një njeriu të padurueshëm dhe aventurier që dëshiron të provojë gjithçka menjëherë.

Tonet jeshile do të zgjidhen nga një person që e do natyrën, por që ka edhe një brez të theksuar artistik.

Aty ku mbizotërojnë nuancat blu, qëndron një person i komunikueshëm, i butë dhe i ekuilibruar.

Ngjyra vjollcë është një reflektim i një karakteri racional por kërkues. Tradhton një person të ftohtë që shpesh ndihet i pasigurt në jetë.

(Foto: IndiaMart)

Simbolet

Familja në vizatim është një tregues i mirë i kënaqësisë emocionale, afërsisë familjare dhe marrëdhënieve të shëndetshme, ndaj është e rëndësishme nëse fytyrat janë të buzëqeshura, të trishtuara apo të zemëruara, nëse një nga anëtarët mungon në letër…

Një shtëpi që ka të gjitha pjesët në vizatim simbolizon një ndjenjë sigurie, sigurie dhe rehatie, ndërsa pjesët që mungojnë mund të tregojnë se diçka ose shumë mungon.

Dielli tregon gëzim ose nevojë për të buzëqeshur, dhe nëse vizatohet pas reve, mund të nënkuptojë se personi është i vetmuar dhe dëshiron të kalojë më shumë kohë me njerëzit.

LEXO EDHE:

Back to top button