Sipas autoriteteve vetëm 1 orë duhet të prisni në Tabanoc

Sipas autoriteteve vetëm 1 orë duhet të prisni në Tabanoc

Në pikën kufitare Tabanoc koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në vendkalimin kufitar Bogorodicë koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM informon se nga data 9 deri më 20 gusht 2022, për shkak të asfaltimit, komunikacioni do të ndërpritet nga ora 10 deri në 16:00 në udhëkryqin Mavrovë – Galiçnik R-2238.

Punimet do të kryhen vetëm në ditë pune.

LEXO EDHE:

Back to top button