“Slloboda Prevoz” dhe “Makekspres” kërkojnë t’ju paguhet borxhi

“Slloboda Prevoz” dhe “Makekspres” kërkojnë t’ju paguhet borxhi

Transportuesit privat “Slloboda Prevoz” dhe “Makekspres” me 30 autobus kanë bllokuar udhëkryqin tek Mavrovasja dhe kërkojnë që t’ju paguhet borxhi që të mund të vazhdojnë me punë.

Kemal Muriq nga ‘Slloboda Prevoz” në një deklaratë për media tha se bllokada është rezultat i punë së parregullt të NQP-së e cila sipas tij ka lejuar që të grumbullohet borxhi dhe të arrij në afro 2 milionë euro.

Pas përpjekjes së pasuksesshme për të realizuar një takim me kryetaren e Qytehtit të Shkupit, Danella Arsovska, për t’i paraqitur problemet dhe argumentet tona, sepse besojmë se ishte keq-informuar, ajo nuk e pa të udhës të na takonte”, theksoi Muriq, duke shtuar se nuk janë pritur as edhe nga NQP-ja-ja, tha Muriq.

LEXO EDHE:

Back to top button