Sot datëlindja e babait të alfabetit dhe abetares shqiptare

Më 6 dhjetor 1797, në Vithkuq lindi Naum Panajot Bredhi i njohur si Naum Veqilharxhi, babai i alfabetit dhe abetares shqiptare.

LEXO EDHE:

Back to top button