Sot mbahet takimi i grupeve të punës partiake për propozimin francez

Sot mbahet takimi i grupeve të punës partiake për propozimin francez

Grupet punuese të partive politike do të shqyrtojnë propozimin e fundit francez, pranimi i mundshëm i të cilit do të nënkuptonte heqjen e vetos bullgare për negociatat e vendit me Bashkimin Evropian.

Mbledhja e parë e grupit të punës do të mbahet sot në Klubin e deputetëve dhe sipas informacioneve nga përfaqësuesit e partive, ajo do të jetë e mbyllur.

Në këtë grup, siç konfirmojnë partitë politike për MPB-në, janë zëvendëskryeministri për çështje evropiane Bojan Mariçiq dhe koordinatori i grupit parlamentar të LSDM-së Jovan Mitreski, deputetët Antonio Milloshoski dhe Aleksandar Nikolovski nga VMRO-DPMNE, koordinator i Kuvendit grupi i BDI-së, Arbër Ademi, Elmi Aziri nga Aleanca e Shqiptarëve dhe deputeti Pavle Trajanov, si përfaqësues i LDP-së, DOM-it dhe DS-së.

Në takim pritet që përfaqësuesit e partive të paraqesin qëndrimet dhe komentet e tyre për propozimin, të cilat tashmë janë të njohura për opinionin.

LEXO EDHE:

Back to top button