Specializantët privat vazhdojnë grevën

Specializantët privat vazhdojnë grevën

Studentët vazhdojnë të protestojnë edhe sot. Ata kanë bërë të ditur se nuk do të punojnë derisa të plotësohen kërkesat e tyre.

Ata kërkojnë rritje të pagave të tyre, të cilat aktualisht arrijnë në 26.000 denarë, sigurim shëndetësor dhe të marrin kontratë pune.

Specializantët për momentin nuk janë më në detyrë dhe nuk shkojnë në ambulanca pasi premtimi i ministrit të Shëndetësisë Ilir Demir ende nuk është realizuar.

LEXO EDHE:

Back to top button