Stallone nxjerr në shitje SUV-në luksoze me pajisje për lidhje të pandërprerë të internetit

Sylvester Stallone ka vendosur të shesë SUV-në e tij të personalizuar për një çmim rreth 350 mijë dollarë.

Mjeti është një Cadillac Escalade i cili është praktikisht si një apartament superluksoz me katër rrota. Kabina, në të cilin mund të rrinë 5 të rritur, është e veshur e gjitha me lëkurë.

Në pjesën e pasme ka ulëse luksoze, më sistem elektrik të cilat kanë hapësirë për 3 persona. Ka edhe një tv LCD 43 polësh me një procesor audio dixhitale dhe një ruter specifik ushtarak me dy karta sim për një lidhje interneti të pandërprerë.

LEXO EDHE:

Back to top button