Taseva: Veturat zyrtare nuk duhet të përdoret për qëllime private dhe jashtë orarit të punës

Taseva: Veturat zyrtare nuk duhet të përdoret për qëllime private dhe jashtë orarit të punës

Qëndrimi jonë çdoherë është që kjo duhet të ndalohet. Duhet të bëhet dallimi nga ajo private me atë zyrtare, tha kryetarja e Transparency International-Maqedoni, Sllagjana Taseva.

Taseva është e prerë se vetura zyrtare nuk duhet të përdoret për qëllime private dhe jashtë orarit të punës.

“Funksionarët nuk duhet t’i vozisin veturat vetë”, tha Taseva duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve se si i komenton atë që funksionarët i përdorin veturat zyrtare për qëllime private.

LEXO EDHE:

Back to top button