Testi i personalitetit: Zgjidhni një orë dhe zbuloni se çfarë vendimesh duhet të merrni

Testi i personalitetit: Zgjidhni një orë dhe zbuloni se çfarë vendimesh duhet të merrni

Zgjidhni një nga katër orët e ofruara nga fotografia dhe zbuloni se cilat vendime nuk duhet të nxitoni.

Foto: Screenshot/wday.r

Ora e parë – financat dhe karriera

Merrni kohë për të marrë vendime të rëndësishme financiare. Nëse keni menduar të bëni një investim të madh, të ndryshoni strategjitë e biznesit, të blini pasuri të paluajtshme ose të ndryshoni karrierën, ndaloni procesin. Gjeni kohë për të analizuar situatën, gjithçka për të zvogëluar rrezikun e gabimeve të mundshme.

Ora e dytë – jeta personale

Merrni kohë për të marrë vendime të rëndësishme në jetën tuaj personale. Sidomos kur bëhet fjalë për martesë, ndarje apo lëvizje. Mund të ndiheni sikur jeni gati për të hedhur hapin e madh, por jepini vetes pak më shumë kohë. Kur emocionet tuaja të jenë qetësuar, mendoni për të mirat dhe të këqijat e situatës dhe vetëm atëherë merrni një vendim.

Ora e tretë – blerja dhe pasuria e paluajtshme

Ndoshta po planifikoni një blerje të madhe. Për shembull – pasuri e paluajtshme. Kjo mund të jetë diçka për të cilën keni ëndërruar për një kohë të gjatë dhe tani ndiheni sikur jeni gati për ta realizuar. Por ne ju këshillojmë të prisni pak, të peshoni avantazhet dhe disavantazhet dhe vetëm atëherë të merrni një vendim.

Ora e katërt – familja dhe miqtë

Kur bëhet fjalë për familjen dhe miqtë, është e rëndësishme të shmangni vendimet e nxituara. Sidomos nëse kjo mund të ndikojë në marrëdhënien tuaj. Merrni kohë të mjaftueshme për të gjetur zgjidhjen optimale që do t’i përshtatet të gjithëve.

LEXO EDHE:

Back to top button