Testimi i veçorisë së re nga Instagrami ju lejon të postoni një shënim për ndjekësit tuaj duket se…

Kur të lansohet, funksioni do të shfaqet në seksionin e mesazheve të aplikacionit, poshtë shiritit të kërkimit, transmeton Telegrafi.

“Ndani atë që keni në mendje…”, thuhet në kutinë e tekstit, sipas një fotografie të postuar nga XDA. “Njerëzit nuk do të njoftohen kur të lini një shënim. Ata mund ta shohin shënimin tuaj për 24 orë dhe të përgjigjen me një mesazh”.

TechCrunch raportoi në qershor se funksioni po testohej me një përzgjedhje të kufizuar përdoruesish, por fakti që XDA e ka veçorinë që funksionon në pajisje të shumta sugjeron se disponueshmëria e tij po zgjerohet. Shënimet mund të jenë deri në 60 karaktere në gjatësi, sipas TechCrunch.

LEXO EDHE:

Back to top button