The Ocean Cleanup System 03 – një megaprojekt që shpëton oqeanin

Sistemi i pastrimit të oqeanit 03 po pastron oqeanet tona! Në këtë video, ne hedhim një vështrim në këtë megaprojekt masiv dhe se si Sistemi 03 po pastron Landfillin e Madh të Paqësorit.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button