The Rock u lëndua në setin e filmit të ri: “Just Look at This Bunch”

The Rock u lëndua në setin e filmit të ri: "Just Look at This Bunch"

DWAYNE The Rock Johnson plagosi bërrylin e tij gjatë xhirimit të The Smashing Machine, në të cilin ai luan luftëtarin legjendar MMA dhe ish-mundësin Mark Kerr. Aktori 52-vjeçar ka treguar dëmtimin në një video në Instagram.

“Unë jam duke bërë një film të quajtur The Smashing Machine, dhe kur filmi yt quhet Smashing Machine, do të thotë se do të jesh pak i copëtuar. Vetëm shiko këtë gungë. Duket sikur kam një pjepër në krahun tim. Bërrylin e kam lënduar shumë keq në xhirime. Fansat i uruan atij një shërim të shpejtë në komente.

LEXO EDHE:

Back to top button