Tiparet dhe karakteristikat e përbashkëta të njerëzve që tradhtojnë

Nëse ulem në një kafene ose hyj në një supermarket – kudo që të jem, thjesht heq kapakun (nga filxhani) dhe më duket sikur po eci me një kafe në dorë. Në fakt, unë regjistroj gjithçka, tha ai

Detektivët privatë amerikanë zbulojnë se shumica e burrave jobesnikë që i ndjekin, të punësuar nga partnerët e tyre, shpesh përsërisin të njëjtat rutina përpara se të shkojnë te zonjat e tyre.

Hetuesi Ray Rano nga Connecticut thotë se ndjekja e burrave mund të jetë shumë e mërzitshme, kështu që është e lehtë të kapësh “modelin” e treguesve që rregullisht i tregojnë atij se një shkelës bashkëshortor po shkon drejt zonjës së tij. Ai flet vetëm për disa prej tyre.

– Nëse do të takojë të dashurin e tij, një mashkull zakonisht preferon një makinë të pastër… Ai shkon rregullisht në një lavazh… Është e mahnitshme se sa shpesh e bëjnë këtë. Gratë jo aq shumë. Gratë rrallë e lajnë makinën para tradhtisë, sepse në shumicën e rasteve meshkujt janë ata që duan të ngasin makinën. “Është shumë e rrallë që shoh një djalë të hyjë në makinën e një gruaje,” tha Rano për Locked In.

Ai gjithashtu shpjegon se si i filmon “shënjestrat” ​​e tij pa i vënë re – për shembull, duke e futur kamerën në një filxhan kafeje plastike.

– Nëse ulem në një kafene ose hyj në një supermarket – kudo që të jem, thjesht heq kapakun (nga filxhani) dhe më duket sikur po eci me një kafe në dorë. Në fakt, unë regjistroj gjithçka, tha ai.

Sapo mbledh prova të mjaftueshme, videot dhe fotot i shkojnë kujtdo që e paguan.

Sipas një sondazhi të YouGov të vitit 2022, 54 përqind e amerikanëve raportuan se ishin mashtruar në një marrëdhënie monogame – emocionalisht, fizikisht ose të dyja. Hetuesi privat Aaron Bond thotë se edhe para se ta punësojnë për shërbimet e tij, personat që dyshojnë për partnerin i vënë re të njëjtat shenja.

– Kur partneri fillon të sillet ndryshe me celularin, është shenjë se diçka mund të mos jetë në rregull. Nëse fillon ta mbajë telefonin kudo, madje edhe nëpër shtëpi, ose të gjejë justifikime kur i kërkoni t’ju japë telefonin, mund të jetë një shenjë se ai/ajo po tradhton, thotë ai.

Një tjetër shenjë e njerëzve jobesnikë është se ata tregojnë më pak interes për partnerin e tyre. Koha e kaluar së bashku është gjithnjë e më pak, ai nuk shfaq shumë emocione kur ju sheh, tërhiqet, nuk dëshiron të flasë për ngjarjet e ditës së tij etj.

– Nëse mendoni se partneri juaj ju shmang papritur dhe nuk dëshiron të bëjë më gjërat e zakonshme me ju… Këto janë shenja paralajmëruese. Partnerët shpesh i shmangin bashkëshortet e tyre ose u tregojnë më pak për ditën e tyre sepse është e pamundur të mbani mend të gjitha gënjeshtrat, shpjegon detektivi profesionist.

Edhe rritja dhe ulja e dëshirës seksuale mund të jenë një shenjë e sekretit.

– Shkelësit e kurorës shpesh janë më pak të interesuar për seksin në shtëpi, sepse tashmë e kanë jashtë. Por ndonjëherë ata mund të kërkojnë më shumë seks në shtëpi sepse ndihen në faj. Ata përdorin dashurinë për të fshehur mashtrimin e tyre, thotë Bond.

Për më tepër, stresi i mashtrimit dhe mbajtjes së gjithçkaje brenda – mund të shkaktojë shumë emocione negative që më pas do të dalin në sipërfaqe në formën e sulmeve verbale ndaj bashkëshortit.

– Për të hequr qafe tensionin që ndjejnë brenda, do të përpiqen të bindin veten se ju jeni problemi dhe nga hiçi bëhen kritikë ndaj jush, shpjegoi Bond.

Megjithatë, ai paralajmëron se çdo marrëdhënie është e ndryshme dhe se këto shenja ndonjëherë mund të tregojnë probleme të tjera, krejtësisht të ndryshme.

LEXO EDHE:

Back to top button