Transportuesit privat nuk do të bllokojnë rrugët gjatë vizitës së presidentit gjerman

Transportuesit privat nuk do të bllokojnë rrugët gjatë vizitës së presidentit gjerman

Transportuesit privatë nuk do të bllokojnë udhëkryqin tek Mavrovasja nga e marta deri të enjten për shkak të vizitës së presidentit gjerman Frank-Walter Shtajnmaer. Nëse deri atëherë nuk arrihet marrëveshje me Qytetin e Shkupit dhe NQP-në, të premten do të dalin sërish në rrugë, tha drejtori i “Sloboda Vravoz”, Lenin Jovanovski.

LEXO EDHE:

Back to top button