Tre probleme shëndetësore të zbuluara nga lemza

Tre probleme shëndetësore të zbuluara nga lemza

ë gjithë njerëzit kohë pas kohe u ndodh lemza dhe kur zgjat për një kohë të gjatë është veçanërisht e bezdisshëm.

Përveç kësaj, megjithatë, në disa raste, lemza tregon një problem shëndetësor. Nëse lemza është shumë e shpeshtë dhe zgjat shumë, atëherë mund të ndodhë një nga sa vijon.

  1. Stresi i tepruar

Trupi reagon në mënyra të ndryshme ndaj stresit dhe lemza është një prej tyre. Lemza e shpeshtë mund të jetë një shenjë se keni shumë ankth dhe stres.

  1. Refluksi gastroezofageal

Simptomat tipike të GERD janë urthi, shija e hidhur në gojë dhe vjellja. Në kombinim me këto, refluksi gastroezofageal manifestohet edhe me lemzë të shpeshtë dhe të vazhdueshme.

  1. Pneumonia

Lemza e vazhdueshme mund të jetë shenjë e pneumonisë kur shoqërohet me simptoma të tilla si dhimbje gjoksi, të dridhura, ethe dhe gulçim./abcnews.al

LEXO EDHE:

Back to top button