Tre vende që të japin para për të lëvizur dhe jetuar atje

Këshilltari financiar i licencuar Freddie Finance postoi një video në TikTok duke shpjeguar se cilat tre vende po ofrojnë para për të lëvizur dhe jetuar atje.

Profili i Freddie në TikTok është plot me përmbajtje interesante dhe njëra prej tyre është një video në të cilën ai shpjegon se sa para ofrojnë Zvicra, Italia dhe Greqia për të jetuar atje.

Fillimisht video fillon me komunën zvicerane të Albinen ku do t’ju ofrojnë 25,000 dollarë për të lëvizur atje dhe 10,000 dollarë për fëmijë. Kushti i vetëm është që të jeni nën 45 vjeç dhe të keni jetuar në atë vend për të paktën 10 vjet.

Destinacioni i dytë është Siçilia në Itali, ishulli më i madh në Detin Mesdhe. Ju mund të merrni mundësinë për të jetuar atje duke blerë pasuri të paluajtshme që banorët vendas ofrojnë për 1 dollarë. Por ju duhet ta rinovoni atë hapësirë ​​deri në 17,800 dollarë dhe së pari të vendosni një depozitë prej 5,900 dollarësh.

I fundit në listë është ishulli Antikythera, një ishull në Greqi ku do t’ju japin copën tuaj të tokës dhe do të merrni 590 dollarë në muaj për tre vitet e ardhshme.

Megjithatë, disa njerëz nuk janë të entuziazmuar me vendet e treguara, veçanërisht me mendimin për të jetuar në Siçili. Ata thonë se banorët vendas janë larguar për një arsye dhe se mafia kontrollon të gjithë ishullin.

@freddiefinance 3 countries that will PAY you to move there! #personalfinance #learnontiktok #moneytok IB: @Hoskin Capital ♬ Paris – 斌杨Remix

LEXO EDHE:

Back to top button