Tre xhudiste britanike marrin mësime në Kosovë

Tri xhudiste britanike i kanë nisur stërvitjet në Kosovë. Ato tashmë e kanë përfunduar stërvitjen e parë në Qendrën Nacionale të Xhudos. Kjo u bë e ditur nga klubi i xhudos Bradley Stoke Judo Club, i cili është një nga klubet më të suksesshme në Britani.

Kosova njihet si vend tejet i suksesshëm në sportin e xhudos. Vendi ynë i ka të fituara tre medalje të arta në dy Lojëra Olimpike, në “Rio 2016” dhe “Tokyo 2020”.

LEXO EDHE:

Back to top button