Truke të thjeshta për të hequr erën e keqe nga atletet

Truke të thjeshta për të hequr erën e keqe nga atletet

Para se të filloni pastrimin, sigurohuni që atletet të jenë plotësisht të thata. Nëse janë të lagura ose të lagura nga konsumimi i përditshëm, ushtrimet ose moti i keq, mbushini me gazetë të thërrmuar dhe lërini të thahen në ajër.

Nëse era e keqe vazhdon pas dezinfektimit të atleteve me dezinfektues, provoni disa nga metodat e mëposhtme në shtëpi.

Mbushni dy çorape me sodë buke, lidhini sipër dhe futni një çorape në secilën këpucë. Lërini të qëndrojnë gjatë natës.

Për të hequr qafe bakteret dhe kërpudhat që shkaktojnë erë, spërkatni pjesën e brendshme të atleteve tuaja me një spray dezinfektues. Ju gjithashtu mund të spërkatni pluhur këmbësh ose pluhur pjekjeje brenda për një efekt të ngjashëm.

Disa atlete lahen në makinë. Ndiqni udhëzimet për rezultate optimale. Në përgjithësi, shumica e atleteve që lahen në makinë duhet të lahen butësisht me ujë të ftohtë dhe një detergjent të butë. Lërini gjithmonë të thahen në ajër.

Parandaloni erën e keqe në të ardhmen duke i mbajtur atletet tuaja të thata dhe duke ndryshuar palët që vishni shpesh.

LEXO EDHE:

Back to top button