Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës në disa rrugë në të gjithë vendin

Ulje e dukshmërisë për shkak të mjegullës në disa rrugë në të gjithë vendin

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore, në vend të lagësht.

Zvogëlimi i dukshmërisë për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 50 deri në 100 metra në rrugët rrugore Shkup – Kumanovë, Shkup – Veles dhe Veles – Negotinë, nga 70 – 100 metra në rrugën Negotinë – Demir Kapi dhe deri në 100 metra në rrugën Prilep. – Makedonski Brod – Kërçovë.

Përgjatë grykave janë të mundshme rrëshqitje më të vogla dheu.

LEXO EDHE:

Back to top button