“Urime,” reklamat kanë arritur edhe në Gmail

"Urime," reklamat kanë arritur edhe në Gmail

Askujt nuk i pëlqejnë faqet e internetit dhe shërbimet me reklama, dhe reklamimi në Gmail ka qenë relativisht i padukshëm gjatë viteve.

Megjithatë, kohët e fundit kjo ka ndryshuar për disa përdorues. Tani, kur hapni aplikacionin Gmail në telefonin tuaj, ka të ngjarë të shihni disa reklama në krye të skedës “Përditësimet” në kutinë tuaj hyrëse, me një skedë që tregon se është një reklamë, por përndryshe duket si një email i rregullt.

Janë vetëm dy reklama dhe nuk duket se po shfaqen në pamjen kryesore të Inbox për momentin, por janë aty. Në desktop, megjithatë, gjërat duken më keq.

Tani, sipas raporteve në internet, në vend që të shfaqë vetëm dy reklama në krye, Google po merr një qasje më invazive – ka më shumë se dy reklama dhe ato janë të shpërndara në kutinë tuaj hyrëse, në vend që të shfaqen vazhdimisht në krye.

Kjo nuk po shfaqet ende për të gjithë – por nuk është një përvojë e këndshme, raporton PC Press.

Nëse jeni përdorues i Gmail dhe filloni të shihni më shumë reklama në ditët në vijim, nuk jeni vetëm.

LEXO EDHE:

Back to top button