Vajza e cila në një pikë karburanti u përpoq të fuste karburant në një Tesla

Dështim i mahnitshëm dhe mjedis i mahnitshëm

Ne sinqerisht shpresojmë se është një mashtrim, sepse është e pamundur të imagjinohet se ka dikush që nuk ka dëgjuar për Teslën dhe makinën elektrike. Dhe pikërisht këtë sugjeron kjo video me dy vajza që përpiqen të mbushin me karburant një makinë Tesla.

Teksa nuk arrijnë të gjejnë vrimën e mbushësit të karburantit, autori i videos u vjen në ndihmë, i cili sugjeron se bëhet fjalë për një Tesla, një makinë që nuk konsumon benzinë. Njëra nga vajzat pyet nëse mund të jetë me naftë, por autori i videos prej disa kohësh nuk jep përgjigjen përfundimtare.

Më në fund, ai u tregon se ku po ngarkon Tesla, duke supozuar se të gjitha dyshimet janë zgjidhur. Megjithatë komenti nuk kalon dhe vajza siguron se e di se çfarë lloj karburanti përdor makina e saj. Pastaj vajzat gjejnë një hapje “të përshtatshme” – rezervuarin e lëngut të larjes së xhamit.

LEXO EDHE:

Back to top button